Rekonstrukcija kuglane u sklopu SRC-a "3. maj"

1. ožujka 2009.

Rijeka sport uskoro kreće s rekonstrukcijom kuglane sa šest staza u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra "3. maj".
 
Adaptacija objekta i kuglačkih staza nužna je kako bi se zadovoljili kriteriji međunarodnog sustava natjecanja i tehničkih propisa Svjetska kuglačka asocijacija kuglanja na devet čunjeva – klasično kuglanje (World Ninepin Bowling Association - WNBA).

Prostor kuglane nalazi se na prvom katu sportskog centra na površini od oko 435 m², a od ostalih sadržaja odijeljen je prozračnom drvenom pregradom i zavjesama te ulaznim niskim vratima i staklenom stijenom.
 
Kuglana će se rekonstruirati na način da se odvoji od ostatka kompleksa "3. maj" novim pregradnim zidom umjesto dosadašnje otvorene pregrade. Rekonstruirat će se i sustav grijanja te dio rasvjete, a kuglana će po prvi but dobiti i tribine s 52 sjedeća mjesta.
 
Na javnom natječaju za izvođača radova izabrana je tvrtka Strabag d.o.o. Zagreb.
 
Rekonstrukcijom ovog sportskog objekta Rijeka će u vrlo kratko vrijeme dobiti još jedan kvalitetno uređen objekt namijenjen kuglanju u koji će Grad Rijeka sredstvima predviđenim u proračunu za 2009. godinu utrošiti 1.500.000,00 s PDV-om.
(Objavljeno: 1. ožujka 2009.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".